Ifølge det peruvianske medie, depor.pe, så er Universitarios og AGF tæt på at lukke handlen med Raúl Ruidíaz. Angriberen skulle efter sigende i dag have pakket kufferten og sætter om få timer kursen mod Aarhus. Det skriver depor.pe.

Efter sigende har der været hård kamp i forhandlingerne mellem de to klubber om den 21-årige angriber. Som tidligere nævnt, så vil Universitarios have 900.000 dollars (4,6 millioner kroner) + en videresalgsklausul på 30% for Raúl, men dette vil AGF ikke gå med til. Nu er de to parter angiveligt blevet enige om en pris på 500.000 dollars (2,6 millioner kroner) + en videresalgsklausul på 40%.

Depor.pe fortæller ligeledes, at Universitarios har travlt med at sælge Raúl Ruidíaz, da han har en klausul, som lader ham gå på en fri transfer til december.

Foto: Ronaldo Schemidt

12 KOMMENTARER

  • Så må kontrakten som minimum være på 3 år og helst 5. Der er ingen idé i kun at have 2 års kontrakt, så skal han sælges efter 1 år og der vil være et minimum af fortjeneste

 1. morethanaclub har postet en nyhed der hedder 400.000 (altså ca. 2mio) plus 40% videresalg. Hvilket jeg ser som en god handel! Håber det er en AGF kan tjene lidt penge på.

 2. nogen gange er det ikke let at forstå spansk og meningen, men der us 500.000
  La demora en la negociación tuvo que ver con los números. Los daneses ofrecieron 400 mil dólares por Ruidíaz, pero la ‘U’ pidió 900 mil solo por el 70% del pase del delantero.

  Se les pidió a los daneses una contraoferta. Ello ya está en manos de los directivos cremas. El trato sería ahora por medio millón de dólares, pero la ‘U’ solo vendería el 60% del pase del atacante.

 3. Som jeg læser det og oversætter til engelsk/dansk, så er der ikke tale om 400.000 d, som mtac skriver, men 500.000 dollars som der står herinde.

  Faktisk står der heller ikke at han underskriver på onsdag, som mtac endda skriver i overskriften. Der står bare at det europæiske vindue lukker onsdag….

 4. Torben L., hvis han rejser idag kommer han frem tirsdag aften, så hvis han ellers kommer og skriver under, så er onsdag ikke så tosset,

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here