Peter Graulund scorede for fjorten dage siden mod Silkeborg, hvilket var hans Superliga-mål nummer 99 i rækken. I dag rundede den karakteristiske angriber så den magiske grænse på 100 mål, da han løb en halv bane og sparkede bolden ind bag Søren Jochumsen med det kolde højreben, hvilket glædede en stolt Graulund:

– Det er fantastisk. Specielt efter at vi skulle spilde et helt år i 1. division i sidste sæson. Det var surt, når jeg nu stod noteret for 98 mål i den bedste række. Som angriber måles man på antallet af mål, så det er bare skønt at have nået det mål, fortalte Peter Graulund til TV2Sport.

Angriberen er den syvende mest scorende i Superligaens historie. På førstepladsen finder man Søren Fredriksen, der har scoret imponerende 139 mål. Resten af listen kan ses hos Ligafodbold.dk.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here