Brian Steen Nielsen afviser stadig, at den 21-årige angriber Raúl Ruidíaz skulle være på vej til Aarhus og AGF. Ifølge flere peruvianske medier, så skulle parterne være enige og at Ruidíaz skulle have sat kursen mod Danmark. Dette afviser AGF’s sportschef dog.

– Det er rigtigt, at jeg har været i Peru for at se på blandt andre Raul Ruidiaz. Der har været samtaler, men han er ikke aktuel for dette transfervindue. Vi må så se, hvad der kan ske omkring det næste transfervindue, siger Brian Steen Nielsen til tipsbladet.dk.

– Jeg har på fornemmelsen, at læse de peruvianske medier er lidt lige som at stige på en karrusel, der går op og ned og som man ikke rigtigt aner, kører hen. Jeg blev spottet derovre, så der er ikke så meget at skjule omkring det, men alt det, der bliver skrevet er ikke nødvendigvis sandheden, siger sportschefen.

Omkring angriberen har sportschefen følgende ord:

– Han er en meget spændende spiller. Men der er hele tiden flere afvejninger, når det handler om en spiller så langt væk fra. Som tingene er lige nu er han rigtig god i Peru, og spørgsmålet er så, om han også vil være det i Europa, lige som at der ligger et spørgsmål om integration og så videre. Der er mange ting, der skal passe sammen, siger Brian Steen Nielsen.

Cheftræner Peter Sørensen har for blot en uge siden givet udtryk for et ønske om to forstærkninger inden transfervinduet lukker.

Transfervinduet smækker i torsdag klokken 23.59.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here