Martin Jørgensens flotte niveau på det seneste har fået landstræner Morten Olsen til at udtage AGF’s midtbanespiller. Jørgensen sagde farvel til landsholdet efter VM i Sydafrika i 2010, men er nu tilbage, når Danmark møder Norge i en vigtig EM-kvalifikationskamp mod Norge.

– Det er en vigtig kamp for os, så derfor udtager vi de bedste spillere. Vi har brug for endnu en midtbanespiller til truppen, og jeg er meget glad for, at Martin indvilliger i at stille sig til rådighed for landsholdet i denne situation. Martin er simpelthen den bedste spiller på sin position i Superligaen i øjeblikket, og han er i topform og dermed sportsligt kvalificeret til at indgå i landsholdstruppen, siger Morten Olsen til dbu.dk.

Martin Jørgensen har spillet 100 kampe for det danske landshold.

6 KOMMENTARER

  1. Stort !
    Er nok ikke enig i af MJ er den bedste i Superligaen, men han er klart den bedste dansker i suppen på den position :)

  2. Hvilken spiller i Superligaen på den defensive midtbane spiller da bedre end ham lige i øjeblikket? Jeg kan ikke umiddelbart komme i tanke om nogen,

    Rigtig flot af Martin Jørgensen og fedt at have AGF repræsenteret til landskampene!

  3. Det giver absolut ingen mening at MJ igen stiller op. Han har jo sagt “tak for denne gang”, og så må han da være stærk og stå ved det. Hvorfor i alverden stoppede han, hvis han alligevel takker ja, når han bliver spurgt? Jeg forstår det ikke…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here