Selvom flere har meldt den 21-årige angriber Raúl Ruidíaz mod Aarhus, så er der ikke hold i rygterne. Det forsikrer hans tyske agent Ninmar Akcan. Raúl er stadig i Peru.

– Det er bare rygter, at Raul skulle sidde i et fly på vej til Danmark. Det passer ikke. Han er stadig i Peru, og han flyver med sit hold til Venezuela, hvor de skal spille Copa Sudamericana på fredag, siger Ninmar Akcan til tipsbladet.dk.

En del tyder på, at Raúl Ruidíaz ikke bliver solgt til AGF i denne omgang.

– Noget kunne ske, men tiden er ved at rinde ud. Jeg tror desværre ikke handelen bliver til noget i dette transfervindue. Hvis det sker, bliver det sikkert først til vinter. I december eller januar måned, siger Ninmar Akcan.

Raúl Ruidíaz er en eftertragtet herre. Det er ikke kun AGF, som kigger på den peruvianske angriber. Flere storklubber har ham også i kikkerten.

– Jeg har snakket med mange klubber om Raul. Borussia Mönchengladbachs sportsdiretør holder øje med ham, og Schalke har endda budt på ham. Men de trak deres tilbud tilbage. Også Malmö er på banen, men vi tror, Danmark og AGF vil være et godt sted for Raul. Den danske liga er den stærkeste i Skandinavien, og det vil være et perfekt sted at starte et udlandseventyr. Så vi overvejer helt sikkert AGF, og heldigvis er interessen jo gensidig, slutter Ninmar Akcan.

9 KOMMENTARER

  1. Forfanden Brian Steen! Hvis vi ikke får ham her nu har du virkelig dummet dig! Han når at udvikle sig nok til næste transfer at en anden storklub smækker et bedre bud! Ærgeligt ærgeligt!

    • Han har en klausul i kontrakten så han kan gå gratis til vinter, det er nok også derfor BSN var i Peru og indledte med at tale med Rauls far og Rauls Peruvianske agent førend han talte med klubben.

      Så er det bare at håbe på at andre ikke har fået samme ide og giver Raul et bedre tilbud.

  2. hpber godt nok vi får ham og en højre bak fordi stephan p har godt nok ikke værret på toppen på det sidste og jeg behøves vidst ikke at snakke om lucena

  3. Det er spin .. Han sidder sikkert allerede i Århus og forhandler .. Mon ikke han er at finde i truppen efter landsholdspausen?

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here