AGF møder torsdag aften FC Blokhus i pokalturneringen, der inden dette års udgave har skiftet navn til DBU Pokalen. Når AGF i morgen aften træder ind i turneringen, bliver det uden erfarne Martin Jørgensen og talentfulde Aron Jóhannsson, der begge er på landsholdsopgaver for henholdsvis det danske A-landshold og det islandske U21-landshold. Truppen ser derfor således ud:

Steffen Rasmussen
Emil Ousager

Jerry Lucena
Arthur Sorin
Atle Roar Håland
Adam Eckersley
Mikkel Kirkeskov
Anders Kure

Søren Berg
Kasper Povlsen
Stephan Petersen
Casper Sloth
Emil Scheel
Davit Skhirtladze

Peter Graulund
Søren Larsen

Med den unge islænding Jóhannsson på landsholdsopgaver er der en plads fri i angrebet, og denne er åben for Søren Larsen, der afhængigt af den skade han pådrog sig til tirsdagens træning højst sandsynligt starter inde. Det medgiver cheftræner Peter Sørensen i hvert fald overfor Stiften.dk, inden han fortsætter om torsdagens pokalkamp.

– I hele sidste sæson stod vi overfor kampe, som det blev forventet af os, at vi ville vinde. Vi vandt stort set alle de kampe, som vi stillede op til, og det gjorde vi, fordi vi tog hver eneste opgave seriøst. Jeg vil derfor også garantere, at det er nogle sultne spillere, der løber på banen mod Blokhus. Forskellen på et midterhold i den bedste række og et hold fra den næstbedste række er altså ikke større, at kampen vil blive jævnbyrdig, hvis du slækker bare ti procent på koncentrationen, udtaler cheftræneren til Stiften.dk.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here