Blokhus og AGF tørnede i dag sammen i den danske pokalturnering, DBU Pokalen, og det endte med en overbevisende sejr til favoritterne fra Århus. Kampen blev præget af Søren Larsen, der leverede et decideret målshow i form af fire scoringer.

Kampen mellem de to jyske kombattanter startede i et hæsblæsende tempo, hvor AGF allerede efter to minutter kunne starte målfesten. Jerry Lucena sparkede et frispark ind i feltet, som endte hos Anders Kure der headede bolden på tværs, hvorefter ingen andre end Peter Graulund dukkede op og kunne heade bolden i mål.

Efter målet troede AGF’ s forsvar måske allerede kampen var forbi for de tog sig i hvert fald en blunder et par minutter senere, da hjemmeholdet kunne udligne til 1-1 på mål af Mads Severinsen.

Der skulle dog ikke gå meget mere end et yderligere minutter før AGF igen kunne bringe sig i front. Søren Berg lagde flot bolden ind i feltet, hvor Søren Larsen dukkede op og kunne heade AGF på 1-2.

Kort før pausen lykkedes det AGF at udbygge føringen yderligere. Et indlæg fra Stephan Petersen endte via omveje ved Søren Larsen der kunne prikke bolden i målet til pausestillingen 1-3.

Efter små 10 minutters spil af 2. halvleg bragte hjemmeholdets Peter Tranberg en smule spænding ind i kampen igen, da han med et følt langskud sendte bolden op i målhjørnet. AGF’erne svarede hurtigt igen, og efter 25 sekunder fik Søren Larsen igen Blokhus’ målnet til at blafre, der altså kunne fuldføre sit første hattrick i AGF-trøjen.

Søren Larsen scorede yderligere en gang, da Adam Eckersley sendte en bold ind i panden på den lange angriber, der kunne gøre det til slutresultatet 2-5. Efter scoringen blev Larsen klappet fra banne, og den tidligere landsholdsbomber virker til at have fået tanket selvtilliden op efter det imponerende målshow i dag.

Kampfakta

Blokhus FC – AGF 2-5 (1-3)

0-1: Peter Graulund (1′)
1-1: Mads Severinsen (7′)
1-2: Søren Larsen (9′)
1-3: Søren Larsen (9′)
2-3: Peter Tranbjerg (54′)
2-4: Søren Larsen (54′)
2-5: Søren Larsen (78′)

AGF: 
Steffen Rasmussen – Jerry Lucena, Arthur Sorin, Anders Kure, Mikkel Kirkeskov – Søren Berg, Casper Sloth, Kasper Povlsen, Stephan Petersen (64: Adam Eckersley) – Søren Larsen (79: Emil Scheel), Peter Graulund (64: DavitSkhirtladze)

4 KOMMENTARER

    • Ja, hvis det ene er scoret efter 54 minutter og 2 sekunder og det andet efter 54 minutter og 27 sekunder, er det da inden for det same minut, skulle jeg mene.. der står jo i teksten, at agf scorede 25 sekunder efter måket til 2-3.. ;p

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here