AGF mødte i dag Blokhus på udebane i pokalturneringen, og her nettede Søren Larsen hele fire gange. Angriberen var for første gang at finde i AGF’s startopstilling, og han forlod først banen et kvarter før tid:

– Jeg føler hele tiden, jeg gør fremskridt. I dag tog jeg to skridt i den rigtige retning med masser af spilletid og fire mål, fortæller Søren Larsen til spn.dk.

Søren Larsen har spillet syv kampe i Superligaen, hvoraf de alle er sket efter at være blevet skiftet ind på banen. Angriberen har dog ikke travlt med at få chancen fra start:

– Selvfølgelig vil jeg gerne spille fra start, men jeg står ikke og banker på trænerens dør endnu. Jeg har ikke spillet længe, formen skal være på plads, men jeg tager hele tiden skridt i den rigtige retning, siger Larsen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here