Når FC Midtjylland mandag aften gæster NRGi Park er det med den tidligere AGF’er Jakob Poulsen på holdet, og midtbanespilleren, der fik sin karriere på ret køl i AGF, da han blev hentet hjem fra Holland i 2008, ser frem til opgøret i det aarhusianske.

– Selvfølgelig bliver det specielt. Det er min tidligere klub og hjemmebane, men når først der fløjtes op, er det glemt. Jeg ville da også lyve, hvis jeg ikke havde tænkt over den modtagelse, jeg risikerer at få af AGF-tilhængerne. Jeg håber på, at den er positiv, men jeg tænker jo også lidt på, hvad der mødte Mikkel Thygesen, da han i sidste runde var tilbage på MCH Arena i Brøndby-gult, siger Jakob Poulsen, der står noteret for 59 kampe i den hvide AGF-trøje, til fcm.dk.

Selvom Poulsen ikke helt ved, hvad han skal vente sig af AGF-tilhængerene til mandagens opgør, vil han ikke lade sig påvirke af noget.

– Jeg kan dog garantere, at uanset hvad der måtte møde mig fra tribunerne, får det ingen indflydelse på min præstation. Jeg glæder mig til kampen, for det er altid sjovt at spille i Århus, uanset om man er på hjemmebane eller gæst. Mange mennesker på tribunen, en elektrisk stemning – det er sådan en kulisse, det er sjovt at spille fodbold i, forklarer den centrale midtbanespiller.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here