AGF’s talentfulde midtbanespiller Kasper Povlsen er blevet en vigtig brik i start-elleveren efter sæsonstarten, og han har dannet et godt makkerskab med erfarne Martin Jørgensen, der tilsyneladende har fundet sin anden ungdom. Og som sin midtbanemakker har gjort det så mange gange før, vil Povlsen gerne en dag trække den rød-hvide landsholdstrøje over hovedet.

– Det er selvfølgelig noget, jeg – som mange andre fodboldspillere – går og drømmer om. Jeg vil rigtig gerne prøve kræfter med A-landsholdet en dag, men her og nu har jeg fuld fokus på at gøre det godt for AGF. Så må det andet komme, hvis det kommer. Tingene skal følges ad, siger Kasper Povlsen til Stiften.dk.

Den centrale midtbanespiller kan godt nikke genkendende til, at han spiller godt for tiden, selvom han med vanlig jysk ydmyghed også peger på nogle facetter af spillet, han skal blive bedre til.

– Jeg synes også selv, at det er gået rigtig godt i de første kampe. Både for holdet, men også for mig selv. Fysisk har jeg ingen problemer, selvom vi er tilbage i Superligaen, men jeg kan stadig blive både hurtigere og bedre i pasningsspillet, så det er områder, jeg arbejder på at forbedre. Så jeg er fuld af selvtillid. Det er klart, at mit spil og landstrænerens tillid til mig under U21-EM også har været med til at skubbe mig i en endnu mere positiv retning, fortæller den arbejdsomme midtbanemand.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here