Den tidligere FCK-anfører Hjalte Bo Nørregaard skiftede i vinter til AGF, men den centrale midtbanespiller har endnu sin debut i AGF-trøjen til gode. Kort efter opstarten blev midtbanespilleren skadet i en af sine akillessener, og blev efterfølgende opereret.

Nu er Nørregaard endelig klar til at trække i den hvide trøje, når AGF på tirsdag møder Viborg i en reserveholdskamp.

– Indtil videre er der ingen negative reaktioner i anklen. Det er fantastisk og længe ventet. Det giver mig et kæmpe kick at kunne træne igen, og det betyder bare utrolig meget. Jeg har ventet ubehageligt længe på at komme tilbage, fortæller Nørregaard til SPN.dk.

I samme reserveholdskamp forventes det at David Devdariani gør comeback efter en længere skadespause.

4 KOMMENTARER

  1. Der står vist bare at han er udtaget, så mon ikke han sidder på bænken, og måske får en 10-15 minutter hvis kampen går vores vej.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here