AGF får mandag aften besøg af FC Midtjylland i et klassisk jysk opgør. Begge hold kommer ind til kampen med en sejr i bagagen. AGF’s midtbaneslider, Kasper Povlsen, har sammen med resten af holdet brugt landkampspausen på at analysere de midtjyske ulve, og han har nu planen klar for hvorledes opgaven klares.

– Vi skal have stoppet deres hurtige kontraer. Hvis vi kan det, så har vi klaret meget af opgaven. Så har vi lukket ned for en vigtig del af det, de kan. Vi skal være påpasselige. Det handler om organisation på banen. Vi skal sørge for at stå godt, når vi selv har bolden – at være på de rigtige positioner, siger Povlsen til agffodbold.dk.

Sidst de to hold mødte hinanden var i pokalturneringen tilbage i november sidste år. Dengang blev det til et 0-1-nederlag til Povlsen og co.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here