Det er ingen hemmelighed, at AGF altid har god opbakning fra lægterne. Og trods en status som oprykker og en placering midt i tabellen, bliver folk heller ikke væk i denne sæson. Tværtimod. Det samlede tilskuertal på NRGi Park for denne sæson er det hidtil højeste i Superligaen.

Århusianerne kan altså prale af at have landets højeste tilskuertal. 13.631 tilskuere har i gennemsnit besøgt NRGi Park i de 3 hjemmekampe AGF hidtil har spillet. De efterfølgende pladser går til københavner-holdene FCK og Brøndby med henholdsvis 12.424 og 11.246 tilskuere på deres stadions.

Der er altså ingen tvivl om, at den aarhusianske befolkning er boldglade. AGF-anfører Steffen Rasmussen er også begejstret over opbakningen.

– Vi har ikke tabt en kamp i NRGi Park i næsten et år, og den stime har vores hjemmepublikum en stor andel i. Senest var der over 17.000 tilskuere til kampen mod Brøndby, og de skabte en fremragende kulisse, siger Steffen Rasmussen til stiften.dk.

AGF’s næste hjemmekamp er på mandag mod FC Midtjylland. Her forventes det at 10.000 – 12.000 tilskuere dukker op, hvilket vil sænke det nuværende gennemsnit en smule.

 

7 KOMMENTARER

  1. Nu har vi sådan set kun haft 1 hjemmekamp om mandagen, hvor der kom 12.000 tilskuere, og taget i betragtning af at det var præmiereren, synes jeg ikke rekorden siger noget som helst om at folk gerne kommer til mandagskampe :-)

  2. Vi ligger ret pænt, men man skal ike glemme at de første mange kampe indeholder nærmest alle tilskuermagneterne. Vi har allerede OB igen om et par uger, så vi ligger nok højt på tilskuerlisten lidt endnu.

  3. Må sgu indrømme at jeg ikke tror at der kommer mere end 10.000 på Mandag, dog er det imod en “top” klub… men synes aldrig at kampene imod FCM har været de helt vilde!
    tror og håber dog på en sejer Mandag!
    Kom du for helved gutter

  4. Det afgør vejret. Med et pivåbent stadion daler vores fine tal år efter år når i takt med, at efteråret sætter ind. Det gør det desværre vist i aften. Mandag aften er galt nok i sig selv, men dog bedre i juli og august end efteråret.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here