AGF’s cheftræner Peter Sørensen var efter kampen naturligvis en tilfreds mand, der især var glad for at det lykkedes hele AGF-holdet at matche FC Midtjylland i duellerne:

– Det var en forrygende kamp, hvor holdet som helhed præsterer overbevisende mod et særdeles stærkt FCM-hold. Det kræver sit hold at følge med Midtjyllands fart og fysiske pondus, men vi matcher dem gennem hele kampen i duelspillet og i løbeduellerne. Det var en stærk kollektiv indsats krydret med mange flotte individueller præstationer, fortæller Peter Sørensen til AGF’s hjemmeside.

Ikke overraskende havde Sørensen naturligvis også masser af ros til AGF’s tremålsskytte Søren Larsen:

– Sørens indsats taler sit eget tydelige sprog. Søren og vi har været tålmodige og ventet med at bringe ham i spil, indtil han var fysisk klar til det. Han skulle jo heller ikke spille for enhver pris, fordi de angribere, der vi har brugt, har præsteret flot, fortæller cheftræneren.

1 KOMMENTAR

  1. Peter, tillykke til dig og holdet. Det var en fremragende aften uanset regnen stod i stænger.
    Du ved at FCM er et fremragende hold – i perioder, og rammer man dem , hvor de er i en bølgedal – ja så er der for få bærende kræfter og for mange medgangspillere, der forbliver i dybet. Du siger at hele dit hold matchede FCM, og jeg siger at mange af dine spillere overmatchede dem – og så var der nogle enkle, der blev reddet på stregen af medgangen. Du har stadig opgaver og spillere og positiner, der kan forbedres og styrkes.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here