Efter en fantastisk indsats mod FC Midtjylland her til aften, der heldigvis kastede tre point af sig til AGF, var klubbens sportschef en meget glad mand. AGF har nu otte point ned til nedrykningsstregen, og det skaber tryghed hos Brian Steen Nielsen:

– Jeg er enormt glad for sejren. Vi får slået hul til bunden, og jeg synes, vi har et rigtig godt fundament. Det ser godt ud, og selvom jeg af erfaring ved, at man skal passe på med sine udtalelser, så har jeg en forhåbning om, at vi kan ride videre på en bølge og skabe endnu mere luft til bunden, siger Brian Steen Nielsen til Ekstra Bladet.

Sportschefen fremhævede især Søren Larsen og de to centrale midtbanespillere Kasper Povlsen og Casper Sloth, mens han understregede vigtigheden af flotte hjemmesejre som denne:

– Det er vigtigt for byen og klubben, at vi leverer gode oplevelser som i dag, og havde vejret ikke været skidt, havde der været endnu flere, siger sportchefen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here