Søren Larsen spillede her til aften sin første Superligakamp for AGF fra start. Det kvitterede den lange angriber med et hattrick, hvilket glæder angriberen.

AGF fik en fornem sejr på 4-2 over FC Midtjylland, og 3 af målene blev altså sat ind af Søren Larsen, hvilket han naturligvis er glad for. Dog nævner han holdets disciplin som en afgørende faktor til sejren.

– Vi møder en god modstander, men spiller disciplineret og laver fire mål. Jeg er så heldig at få lavet tre, og det er altid let at sige, det er fantastisk, men det er fantastisk og velfortjent, efter min mening, siger Søren Larsen til TV2 Sport.

Søren Larsen har tidligere været inde omkring landsholdet, hvor han senest blev udtaget til truppen til VM i Sydafrika for lidt over et år siden. Netop landsholdet, hvor det i alt er blevet til 20 kampe, er ikke et mål for Larsen pt., men han lægger ikke skjul på, at han gerne vil tilbage i de rød-hvide farver omend opgaven i AGF lige nu er fokusområdet.

– Det er ikke min ambition lige nu, men selvfølgelig vil jeg gerne spille flere kampe på landsholdet. Men jeg er ydmyg overfor den opgave, jeg har foran mig, og hvis jeg stadig står på 20 kampe, når støvlerne ryger på hylden, så er jeg stolt over det. Jeg håber på flere kampe, men bruger ikke tid og kræfter på det nu, slutter Larsen.

Søren Larsen har med målene i aften scoret 4 gange i Superligaen for AGF.

 

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here