Da Søren Larsen i sommer blev præsenteret som AGF’s nye spydspids lå det klart, at der ville gå et stykke tid inden angriberen var klar til at starte inde. Siden er det blevet til syv kampe som indskifter i Superligaen, hvori der er blevet scoret et enkelt mål, men nu føler Larsen sig klar til at starte inde.

– Ja, jeg er ved at føle mig klar til at være fast starter for AGF i Superligaen. Det er først nu, at jeg begynder at føle, at jeg er ved at være, hvor jeg skal. Jeg kunne sagtens have været mere utålmodig, men jeg vil ikke spille for enhver pris. For mig er det vigtigt, at krop, hoved og hjerte arbejder sammen. Jeg er nok ikke ligefrem i mit livs form, mindre kan nu også gøre, det skal først og fremmest føles rigtigt, fortæller Søren Larsen til Århus Stiftstidende.

Da AGF mødte Blokhus i pokalturneringen fik Søren Larsen chancen fra start, hvor han leverede et decideret målshow med hele fire scoringer. Nu håber han at få chancen igen senere i dag, når FC Midtjylland kommer på besøg på NRGi Park:

– Men om jeg starter inde, det ved jeg ikke. Det er ikke mig, der bestemmer det, fortæller den 30-årige angriber.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here