Søren Larsens skifte hjem til dansk fodbold var en af sommerens største transferbomber, men AGF-fansene har måtte afvæbne sig med tålmodighed for at se den store angriber i aktion. Efter at have genfundet formen, og at have startet inde to gange har angriberen kvitteret med syv kasser, og han elsker at fejre målene sammen med de århusianske fans:

– Fansene har også troet på mig, og derfor kan jeg godt lide sammenspillet med dem efter målene. De har givet mig en fantastisk velkomst. Jeg har kunnet mærke, at jeg har haft deres opbakning fra første dag. De har virkelig gerne villet have, at jeg skulle lykkes. Og det har været lækkert for mig, og når det så lykkes, vil jeg så meget jeg nu kan dele det med dem. Det er en af grundene til, at jeg løber ud og laver signaler og tommelfingre, og hvad jeg ellers lige finder på, fortæller Søren Larsen til AGFFodbold.dk.

Næste udfordring for Søren Larsen og AGF er på lørdag, når man på udebane møder HB Køge.

11 KOMMENTARER

  1. Nicolai Wammen skrid – her kommer Århus´ nye borgmester.

    Og scorer han 3 kasser mod FCK – så må Dronning Margrethe ryge, så skal han derind. Manden er jo genial :)

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here