Hvis AGF på lørdag besejrer HB Køge, vil klubben blive det sjette hold som har vundet 200 kampe i Superligaens historie.

AGF har vundet de to seneste kampe i Superligaen. Sejrene har givet seks point på kontoen og en placering med afstand til nedrykningsstregen. På lørdag gælder det HB Køge på udebane og en sejr her, vil bringe AGF ind i et fornemt selskab. Klubben vil nemlig kunne fejre Superligasejr nummer 200, som det sjette hold i historien. Det skriver tipsbladet.dk. Brøndby, FCK, AaB, OB og Silkeborg har alle opnået milepælen før AGF. FC Midtjylland har placeringen lige efter med 165 sejre i Superligaen.

Med en sejr lørdag, vil AGF i øvrigt også kunne fejre en sejr for tredje kamp i træk. Det vil være første gang siden 2009, at AGF vinder 3 sejre på stribe i Superligaen. Efter det skal vi tilbage til 2003 for at finde stimen på 3 sejre i streg.

Der er altså nok at spille om for AGF på lørdag. Kampen mod HB Køge spilles i Herfølge med kampstart kl. 17.00.

 

8 KOMMENTARER

    • Har det på nøjagtigt samme måde. Synes altid vi har problemer med HB Køge. Og kan ikke huske, hvornår vi sidst har vundet i Herfølge. Tror på 1 – 1.

  1. Frygter ikke en skid. Er overbevist om at vi klasker Køge. 3-0 eller 3-1. Sikker sejr. Vil dog hellere vinde 2-0. Rent bur er altid at fortrække…

  2. Jeg tror vi vinder, men omvendt skal man ikke glemme at vi plejer at falde igennem mod “dårlige” hold, ligesom Køge sagtens kan spille bold hvis de får lov: De slog os trods alt 4-3 sidste gang vi mødte dem, ligesom vores hjemmesejr mod dem sidste år var af den noget heldige slags (Feilhaber’s frisparksmål efter 92 minutter).

  3. Til jer der tror at vi klasker HB Køge så tænk lige over at det var stort set dem der sendte os ned i 1. Divisionen sidst vi røg ned… kan tydeligt huske hvordan folk hoverede inden kampen på hjemmebane mod dem og så tabte AGF 0-3…. Og HB Køge har måske ikke de vilde teknikkere på deres hold… Mne det havde SønderjyskE jo heller ik og de slog os jo 3-1 for ikke så længe siden….

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here