Når AGF møder HB Køge lørdag er det sæsonens første opgør imellem de to oprykkere fra 1. division. Mens sjællænderene mildest talt er kommet skidt fra start, har det set noget bedre ud i Aarhus, hvor AGF i løbet af de seneste par kampe har reddet på en bølge af chancer og godt spil i begge ender. En bølge som kantspiller Stephan Petersen håber, der kan rides videre på lørdag.

– Vi skal spille, som vi har gjort i de seneste to kampe. Vi skal stå godt på banen, og så tror jeg, vi kommer til at have bolden meget i morgen, og det skal vi udnytte ved at spille så hurtigt som muligt, siger Stephan Petersen til AGFFodbold.dk.

Selvom HB Køge blot har samlet tre point sammen efter otte kampe skal man ikke tage fejl af de sort – og blåstribedes kvaliteter, mener Stephan Petersen, der har set flere gode momenter i bundproppens spil.
– De er slet ikke noget dårligt hold, og det ved vi også godt. Det bliver ikke nogen nem kamp at spille. Jeg synes, de har spillet rigtig godt i mange af kampene – også senest på Brøndby Stadion. Selv om de tabte 0-5, så var de bedst i den første halve time. Mod FCK gjorde de det også godt, men tabte alligevel. Hvis de får tid og plads, så er de gode, siger Stephan Petersen og fortsætter omkring sjællænderenes offensiv:

– De har Simon Christoffersen og Runsewe, som er gode oppe foran. Og så har de Bo Storm på kanten og Martin Christensen i den anden side. Det er også rigtig gode spillere. Men alt i alt bør vi være bedre end dem, og det skal vi vise i morgen, slutter Petersen selvsikkert.

5 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here