AGF hentede sæsonens fjerde sejr, da aarhusianerne kunne tage hjem fra Herfølge med en 2-0-sejr. Det betyder, at AGF nu har 15 point for 9 kampe hvilket placerer klubben på en øjeblikkelig 2. plads. Placeringen er dog ikke interessant ifølge cheftræner Peter Sørensen.

– Lige nu er stillingen ikke så interessant, for der er lang vej igen. Det er resultaterne, der er interessante, og at vi nu har 15 point indikerer, at vi er kommet godt fra land. Og jeg ser ingen grund til, at vi ikke skulle blive bedre, jo flere kampe spillerne får, siger Peter Sørensen til bold.dk.

Anden halvleg blev HB Køge mere farlige.

– De presser hårdt på, fordi de hurtigt kommer bagud med et og to mål. Det indebærer, at modstanderen vil være mere på bolden, og kommer til afslutninger. Men vi er det første hold, der holder nullet i Herfølge, siger Sørensen.

 

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here