Dagens oprykkerdyst mellem HB Køge og AGF endte med en 2-0-sejr på mål af Peter Graulund før pausen. Kampen kunne dog, med lidt held til HB Køge, have endt med et andet resultat, da sjællænderne havde flere fine tilbud i anden halvleg. Dagens eneste målskytte, Peter Graulund, erkender, at heldet var med aarhusianerne.

– HB Køge er et svært hold at spille mod, hvilket de har vist i stort set alle deres hjemmekampe. Så de tre point er vigtige for os, selvom vi nok må erkende, at vi da nok havde det berømte held på vores side, siger Graulund til bold.dk og fortsætter:

– HB Køge havde nogle giga-chancer, men de gik ikke ind, og sådan er fodbolden. Vi er meget tilfredse med sejren, og jeg er selvfølgelig glad for at score målene der sikrede den.

Peter Graulund kom med dagens to mål op på i alt 5 fuldtræffere i indeværende Superligasæson.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here