HB Køge bød i dag AGF op til dans i en dyst mellem de to oprykkerhold. Peter Graulund markerede sig fornemt ved at score begge AGF’s mål i 2-0-sejren.

AGF kom bedst fra start eftersom Peter Graulund efter 11 minutters spil bragte aarhusianerne på 1-0. Søren Berg satte sig i gennem i højre side af feltet og fik skudt, men bolden blev blokeret af en HB Køge-forsvarer. Bolden var tæt på at passere baglinjen, men Stephan Petersen nåede den akkurat og fik sendt den ind til en helt fri Graulund, som let kunne sende bolden i mål med hovedet.

Søren Larsen opfangede efter 37 bolden efter en fejl af HB Køge-forsvaret. Den lange angriber tog et enkelt træk hvorefter han noget uselvisk serverede bolden for fødderne af Graulund, som flot sendte bolden op i målhjørnet til 2-0.

HB Køge havde muligheder for at reducere, og i løbet af anden halvleg kom hjemmeholdet meget tæt på. Midtvejs i halvlegen sparkede Marcel Rømer bolden mod mål, hvorefter den blev rettet af, men Steffen Rasmussen diskede op med en fornem redning. Et kvarter før tid tog Nikolaj Madsen chancen udefra, og bolden ramte overliggeren hvorefter den fortsatte ned mod mållinjen. HB Køge-spillerne appellerede for mål, men kampens dommer, Henning Jensen, var tavs med fløjten og lod spillet fortsætte.

AGF kunne dermed rejse hjem med sæsonens fjerde sejr – den tredje i træk. Sejren placerer AGF på en øjeblikkelig 2. plads i tabellen med 15 point efter 9 kampe.

 

Kampfakta (agffodbold.dk):

HB Køge-AGF 0-2 (0-2)
0-1: Peter Graulund (11′)
0-2: Peter Graulund (37′)

Tilskuere: 3003

Advarsler:
HB Køge: Marcel Rømer, Adeole Runsewe
AGF: Aron Jóhannsson

HB Køge:
Morten Haastrup – Kristian Geertsen, Stefan Hansen, Thomas Sørensen, Ronnie Bendtsen – Bo Storm (90: Lee Rochester), Nikolaj Madsen, Marcel Rømer (73: Fabio Trinidade da Silveira) Martin Christensen (46. Marc Rochester Sørensen) – Adeola Runsewe, Simon Christoffersen

AGF:
Steffen Rasmussen – Jerry Lucena, Arthur Sorin, Atle Roar Håland (73: Anders Kure), Adam Eckersley – Søren Berg, Kasper Povlsen, Casper Sloth, Stephan Petersen (46: Aron Jóhannsson) – Søren Larsen, Peter Graulund (67: David Devdariani)

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here