AGF hentede i går tre point på udebane mod HB Køge, men sejren kan vise sig at blive dyr for århusianerne. To af holdets stamspillere, Stephan Petersen og Atle Roar Håland, pådrog sig mindre, og må derfor betragtes som tvivlsomme forud for tirsdagens pokalopgør mod Hvidovre:

– I situationen, hvor vi scorede til 1-0, vrikkede jeg om på anklen. Det var sådan set fint nok lige efter, men i pausen hævede den op, og i samråd med fyssen valgte jeg at blive ude, siger Petersen til bold.dk.

– Jeg var på vej den ene vej, men måtte så skifte retning, og så fik jeg et riv i lysken. Jeg ville gerne blive inde, men til sidst fik jeg så mange smerter, at jeg måtte gå ud. Jeg er lidt bekymret, men håber at jeg hurtigt er klar igen, siger Håland til bold.dk.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here