Peter Graulund og Søren Larsen ligner denne sæsons angrebs-duo i AGF, der begge er berygtet for deres fantastiske målnæser. AGF’s cheftræner Peter Sørensen er godt tilfreds med sine to angribere, og mener de supplerer hinanden godt:

– Den ene er hurtig, kvik og resolut, mens den anden er stor, stærk og træfsikker i boksen. Det er meget forskellige typer, det er en god konstellation og de er gode sammen, fortæller Sørensen til TV2 Østjylland.

Søren Larsen har scoret otte mål i denne sæson, mens Peter Graulund har tegnet sig for for seks.

Foto: AGFFodbold / Ole Nielsen

4 KOMMENTARER

  1. Der har hos os fans, som jeg har oplevet det, været en latent frygt for, at de to ikke fungerede sammen. I teorien er de jo en perfekt konstallation i kraft af deres forskellighed, og det har de heldigvis (i hvert fald indtil videre) også vist sig at være i praksis!

  2. De supplerer hinanden fremragende og ENDELIG spiller AGF med to rigtige angribere i stedet for en fremme og en hængende. De to kan jo lave mål alene. Samtidigt er det også på sin plads at rose Aron. Han har været fremragende og sætter flot fart i spillet. Han mangler blot det sidste held (læs skarphed)

  3. Jeg er enig i, at Aron mangler skarphed, men jeg mener en del af forklaringen er manglende rutine (han forivrer sig, når han får chancen) og manglende tro på, at han kan score. han tilbyder dog en hel masse andet end mål.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here