Torsdag d. 29 september udkommer det nye FIFA 12, og som noget nyt i år kan man købe spillet i en speciel AGF-edition med Peter Graulund og Martin Jørgensen på forsiden. Derfor markerer AGF udgivelsen af spillet med en release-event i samarbejde med EA Sports og CinemaxX.

Arrangementet afholdes d. 28. september kl 21.00 i foyeren i CinemaxX, Bruuns Galleri. Her vil der være mulighed for at møde de to cover-spillere Jørgensen og Graulund, og dyste mod Jens Jønsson, Aron Jóhannsson, Mikkel Kirkeskov og Kasper Povlsen.

Dert vil også være muligt at møde en tidligere dansk mester i FIFA, nemlig AGF’s ungdomsspiller Kasper Iversen. Han tager imod en hver udfordring – og her det værd at bemærke, at Kasper spiller med AGF, hvilket ikke er FIFA’s stærkeste hold.

Læs meget mere om eventet på AGF’s hjemmeside.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here