To timer og 40 minutter. Så lang tid skulle der bruges før der var fundet en vinder af dagens pokalkamp mellem Hvidovre og AGF, og heldigvis blev det århusianerne der trak sig sejrsrigt ud af den afgørende straffesparkskonkurrence. Kampen endte 10-11 til AGF.

I sidste sæson mødtes AGF og Hvidovre to gange, og her blev det til to overbevisende sejre til AGF på henholdsvis 3-0 og 7-1. Siden er AGF rykket op i Superligaen, og Hvidovre ned i 2. division, og det betød åbenbart forøget spænding.

Allerede efter otte minutter kom AGF’s forsvar på hælene, da den tidligere Arsenal-spiller Jonas Hebo Rasmussen slap igennem, og udnyttede sin friløber koldt med et lob over Emil Ousager i AGF-målet. En chokstart for århusianerne, der måske havde troet at dagens kamp ville blive en let en af slagsen.

AGF var herefter spilstyrende, men havde svært ved at omsætte spilovertag til store chancer. Dette lykkedes dog efter en halv times spil, da Aron Johannsson kunne udligne til 1-1 på forarbejde af Søren Larsen og David Devdariani.

Inden pausen var hjemmeholdet dog skarpe igen, og Søren Weibel kunne således bringe Hvidovre foran 2-1.

Efter pausen forsatte AGF med at dominere, men udligningen faldt først efter en times spil, da Mikkel Kirkeskov smækkede en bold ind i panden på Søren Larsen. Herefter blev der ikke scoret yderligere, og heller ikke i den forlængede spilletid lykkedes det for nogen af holdene at sikre sig sejren, og derfor måtte man ud i straffesparkskonkurrence.

Og hvilken gyser! Først efter 18 spark blev der fundet en vinder, da Hvidovres Marco Ziegler sparkede bolden på overliggeren. Inden da havde stort set alle AGF-spillere sparket og scoret, og kun Arthur Sorin og Emil Ousager nåede ikke at sparke.

Forinden havde Jerry Lucena desuden levet op til sit kælenavn “Krogen”, da han udnyttede sit straffespark perfekt ved at sende bolden helt op i… ja naturligvis krogen.

AGF er dermed videre i DBU Pokalen efter en lang dyst, og er at finde i bowlen på næste fredag, når der trækkes lod til næste runde.

Kampfakta

Hvidovre – AGF 10-11 (2-2 i ordiær)
1-0: Jonas Hebo Rasmussen (8′)
1-1: Aron Johannsson (28′)
2-1: Søren Weibel (44′)
2-2: Søren Larsen (68′)

Straffesparkskonkurrence:
2-3: Søren Berg
3-3: Thomas Wiil
3-4: Casper Sloth
4-4: Stefen Sørensen
4-5: Adam Eckersley
5-5: Jonas Hebo Rasmussen
5-6: Peter Graulund
6-6: Niclas Tüchsen
6-7: Anders Nielsen
7-7: Søren Weibel
7-8: Søren Larsen
8-8: Malik Conradsen
8-9: Kasper Povlsen
9-9: Martin Jürgensen
9-10: Mikkel Kirkeskov
10-10: Andreas Kristiansen
10-11: Jerry Lucena

Advarsler:
AGF: Kasper Povlsen, Anders Kure

Tilskuere: 1111

AGF:
Emil Ousager – Jerry Lucena, Arthur Sorin, Anders Kure (99: Anders Nielsen), Mikkel Kirkeskov – Søren Berg, Casper Sloth, Kasper Povlsen, David Devdariani (75: Adam Eckersley)- Aron Jóhannsson (63: Peter Graulund), Søren Larsen

Foto: AGFFodbold.dk

6 KOMMENTARER

  1. Hmm.. tja, selvom der er skiftet ud på 4 pladser, burde den sejr da have været til at klare i ordinær spilletid. Men heldigvis fik vi da ikke lavet en brøndby hehe

  2. Troede de ville vinde sikkert med det hold, men desværre tydeligt at de manglede Graulund, Jørgensen, Petersen, Howard, Rasmussen og Eckersley fra start.

    Tæt på pinligt!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here