AGFFAN.dk har i dag modtaget denne meddelelse fra tre af de mest markante AGF-fanfraktioner.

Det er nu blevet fastlagt at vores elskede klub AGF Søndag den 2 Oktober kl. 1800 skal møde FCK på udebane, og den må uden tvivl betegnes som en af sæsonens sværeste opgaver.

Derfor har AGF brug for al den støtte som de kan få, og det er derfor med stolthed i stemmen at de 3 af største fangrupper i Århus , hermed inviterer alle Århusianere med på årets største udebanetur på Sjælland .

Forenden- SamletforAarhus-Galehuset samt… vores officielle fanklub AGF Fanclub Aarhus har i fællesskab besluttet at forsøge at samle alle Hviie AGF fans i København inden kampen.

Vores mål er at lave årets største udebanetur og derfor har alle grupper valgt at bakke op om en ” fällestur ” uanset tilhørsforhold.

Men vi kunne også godt tænke os at få nogen af jer med som normalt ikke tager med på udebanetur, men som blot lige mangler et skub i den rigtige retning. Med så mange alternativer for transport skulle der være mulighed for at finde en arrangør som passer til lige netop jeres/din indgangsvinkel til AGF support.

Så se at få jer meldt til, og kom med og oplev når parken skal synges baglæns ud af tribunen . Måske oplever i det aldrig igen ?

Der skal også samtidigt sendes en invitation til de mange AGF fans som er bosiddende på Sjælland, eller personer som ankommer med privat transport.

Kom ned og join os på Pubben og få et par kolde øl eller sodavand i godt selskab med alle os andre. Vi ønsker at dette skal ses som en kærkommen lejlighed til at vise at AGF er i Byen, så jo flere som vil bakke op, jo bedre. Alle er inviteret uanset hvordan i kommer til Kbh, og så drager vi med toget til Parken i samlet flok hen på eftermiddagen.

Samlingspunktet for alle AGF fans i København bliver på O`learys på Hovedbanegården, da de har plads til at huse os alle og samtidigt ligger centralt i forhold til vores videre færd til Parken med tog.

Så se at få jer tilmeldt og spred ordet blandt alle jeres venner.

Informerer konen eller käresten at det er en nødvendighed du lige låner lidt fra madkontoen , sig til chefen du møder kl 10 om Mandagen, pjæk fra Skole, tag din far og onkel og bror med , gør alt hvad der er nødvendigt for at vi kan rejse minimum 600 mand afsted fra Aarhus . Der er grundlæggende ingen undskyldning , som er god nok til ikke at tage med på denne tur.

Vi skal vælte Parken omkuld !

Afgangstider

AFA har afgang fra Musikhuset kl. 1030

Forenden har afgang fra Superbest v/ langenæs 10.30

SamletforAarhus.dk Afgang fra Superbest V/ Langenæs kl 10.30

Galehuset har afgang fra Boulevard Cafeen kl 1030

Sådan tilmelder du dig

Man tilmelder sig hos den ønskede fangruppe man ønsker at rejse med via følgende links & mails :

AGF Fanclub Århus : For medlemmer 200 Kr http://agf-fanclub.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=1041&Itemid=533

For IKKE medlemmer 200 kr http://agf-fanclub.dk/index.php?option=com_content&task=view&id=1043&Itemid=533

Forenden : Åben tur 250 kr. se Tilmelding under Forenden.dk

Galehuset : Åben tur 200 kr Send mail til : Tilmelding@galehusetagf.dk

Med Navn , alder + tlf nr.

SamletforAarhus åben tur 250 Kr : http://samletforaarhus.dk/forum/viewtopic.php?f=3&t=106

 

Vi håber at folk har lyst til at bakke op om at vi i fælleskab får samlet det største antal AGF fans i Parken i nyere tid , så bak op og få fat i alle jeres venner og bekendte.

Vi ses i Parken !!!

Forenden, SamletforAarhus- Galehuset & AGF Fanclub Aarhus

20 KOMMENTARER

 1. Simpelt spørgsmål, hvilket tog vil I tage til Parken? Der kører ikke tog derud, medmindre I vil tage til f.eks. Nørreport. Der er dog så kort fra Rådhuspladsen at man sagtens kan gå.

  Uanset hvad så ses vi i Parken – og fremragende initiativ, dejligt når I arbejder sammen!!!!!

  Forza GF!

 2. @SuperGF
  Helt rigtigt med Nordhavn. Ikke alene tættest, men man kan også via Århusgade gå direkte til den indtil til Parken, som er forbeholdt udeholdets fans!

  • Edit:
   @SuperGF
   Helt rigtigt med Nordhavn. Ikke alene tættest, men man kan også via Århusgade gå direkte til indgang til Parken, som er forbeholdt udeholdets fans!

 3. Skide godt initiativ, er i kbh denne weekend med et par venner.. vi ses på O`learys :-) og der næst parken. Salmet skal vi stige !!! hvornår rammer i O`learys ?? er det ved 14 – 14.30 tiden ?

 4. Super initiativ, men jeg er dog stadig lidt uforstående overfor hvor man vælger O’learys fremfor feks. Roseie McGees?

  Ligegyldigt hvad, så ses vi alle i København!
  Ingen må søge sit eget!!

 5. ALLE MAND AFSTED, ALLE PÅ FÆLLES BAR, ALLE I SAMLET FLOK MOD STADION HØJTRÅBENDE OG FESTENDE, OG ALLE SAMLET OM FANTASTISK STEMNING I ARKEN !

  AAAAAAAAARHUS !!!!!!!!!

 6. vi er nogle venner der rigtig gerne vil med og have en fed tur, og stemning! :) men vi ved ikke helt med bestillig hvad vi skal gøre? er det et nummer jeg kan ringe til eller noget? ps, vi er alle omkring 16 år.

 7. Lige et hurtigt spørgsmål:
  Når man har meldt sig til KBH-turen ved den officielle fanklub men ikke er medlem, står der, at man skal betale senest d. 27.. Nogen der ved hvordan man gør det? Vi er nemlig signed up, men der kommer ikke noget med betaling efterfølgende. Troede egentlig bare, det var på bussen.

 8. sys sq det er dårlig still at når man er så mange der tager over for at se dem at der så er rigtig mange der ikke kan kom ind og se den fordi der ikke er plads nok til UDBANDEHOLDET.. kender 4 der har taget bussen med en af de busser der kørte der over.. som man kun køb plads til her ind fra.. og de så ikke kan kom ind og se den fordi DER er ikke var Flere billerter til dem… SYS sq ikke det kan være rigtig at man gi 250 kr for turen der over og man så ikke kan kom ind og se kampen fordi der ikke er plads nok…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here