AGF vandt i weekenden sæsonens fjerde sejr, men det var en noget dyr en af slagsen. I løbet af kampen måtte både Atle Roar Håland og Stephan Petersen udgå med skader, og da Martin Jørgensen kort inden kampstart følte sig utilpas, deltog han ikke i kampen.

På lørdag gælder det topkampen, når FC Nordsjælland gæster NRGi Park. Alle 3 er til denne kamp meldt klar.

– Atle Roar Håland fik en mindre forstrækning mod HB Køge og blev skiftet ud. Han har gennem ugen haft et lidt lettere program og var ikke med i tirsdagens pokalkamp. Men han har i dag trænet på lige fod med alle andre og er klar. Med hensyn til Stephan Petersen – ja så heler han nærmest som en gud. Han blev ramt på sin ankel i forbindelse med det første mål mod HB Køge, spillede videre men blev pillet ud i pausen. Men der er ingen problemer med ham, og han er også klar, siger AGF’s fysiske træner Frank Henriksen til tipsbladet og fortsætter:

– Martin Jørgensen tog vi ingen chancer med mod HB Køge, da han følte sig utilpas. Når det handler om noget med hovedet efter et slag, skal det tages seriøst. Men han har meldt sig klar til lørdag og har trænet fuldt ud med, siger fysisk træner i AGF, Frank Henriksen.

Eneste mand fra førsteholdstruppen, som ikke bliver klar til lørdagens topkamp, er Mark Howard.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here