Martin Jørgensen er netop blevet kåret som månedens spiller i Superligaen. Alligevel skal den rutinerede midtbanespiller ikke vide sig sikker på en startplads i lørdagens topkamp mod FC Nordsjælland. Casper Sloth, som i de seneste kampe har vikarieret for en hjernerystelsesramt Jørgensen, har nemlig imponeret cheftræneren.

– Casper Sloth har fået chancen i stedet for Martin Jørgensen i de seneste tre kampe, og han har gjort det rigtigt godt samtidig med, at vi faktisk også har vundet dem alle.

– Så nu, hvor Martin er klar igen, må vi vurdere, om han kan bringe mere, end Casper gør lige nu. Kan han ikke det, så spiller Casper Sloth, siger Peter Sørensen.

Cheftræneren underkender altså ikke betydningen af rutine, men understreger, at præstationerne tæller mere end blot bidragelse af erfaring.

15 KOMMENTARER

 1. PS siger heller ikke meget om, hvem der er bedst af de to. Kun at den ene har gjort det godt, mens den anden har været ude.
  Kun lækkert med så mange gode spillere på holdet.

  Der bliver virkelig kamp om pladserne på midtbanen, nu hvor Hjalte, Devda og MJ er, mere eller mindre, klar igen

 2. jeg syntes atsloth mangler rigtig meget, han presser slet ikke boldholderen, slår ikke ret mange gode bolde og mangler i den grad fight, returløb

 3. Sloth har rimeligvis gjort det okay i Martin Jørgensens fravær, men han er på ingen måde på samme niveau. Martin Jørgensen har spilforståelse i særklasse, så han ofte kompenserer for sin manglende hurtighed ved at placere sig “rigtigt”. Og så slår han gang på gang giftige afleveringer, som Sloth slet ikke kan komme i nærheden af at præstere. Men det er mere Martin Jørgensens fortjeneste end en kritik af Sloth, som jeg synes gør det fint – sin alder taget i betragtning.

 4. Tror nu også mest, at kommentaren skal ses som et skulderklap til Sloth – Martin må og skal være fast starter når han er klar…Men fint af PS at sende lidt ros i Caspers retning mens de forhandler ny kontrakt – fremtidens mand i mine øjne

 5. Martin starter helt sikkert, hvis han er klar – no doubt about it. Sloth når ham ikke til sokkeholderne. Og jeg er i øvrigt uenig i PS’ store roser til ham – han har ikke imponeret mig specielt meget. For mange boldtab og han virker febrilsk både når han har bolden og når han ikke har den…… Nej du – ind med Jørgensen hvis han er klar!!

  • Der er jeg enig med Raz, Sloth har efter min mening overhovedet ikke vist at han har niveauet til start 11, han virker ofte ret ugidelig lidt ala Stefan P. og løber slet ikke nok

 6. Jørgensen spiller med 100 % sikkerhed i morgen, hvis han er klar. Selvfølgelig lader Peter ikke superligaens bedste på pladsen sidde på bænken. Vi har også vundet med Martin i de sidste kampe. Han har klart den største betydning på holdet. Specielt imorgen mod FCN, som jo gerne vil angribe. Jørgensen aflevering bliver afgørende i kampen.

 7. Lad nu være med at overfortolke de udtalelser, gutter. Han roser jo bare en spiller, der for sin alder er meget dygtig på sin plads. Naturligvis er en 19-årig spiller ikke lige så dygtig som en 35-årig klublegende med noget der ligner 15 års landsholdserfaring, deriblandt flere EM og VM slutrunder. At man overhovedet laver sammenligningen er lidt fjollet.

  Der går nok et par år endnu inden Sloth rigtigt er Superliga-klar, men det er jo også en af årsagerne til at vi har Hjalte, ligesom Devdariani kan dække den offensive del.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here