Tidligere i dag skamroste FC Nordsjælland-træner Kasper Hjulmand AGF. Nu er det aarhusianernes cheftræners tur til at sende roser efter modstanderne forud for det indbyrdes topopgør lørdag aften.

Først på dagen var det FCN-bossen der udtalte følgende om AGF holdet, som siden oprykningen har imponeret ham.

– Jeg har set stort set alle deres kampe i denne sæson, og jeg er dels imponeret over den defensive struktur på holdet, men også over deres kontrafase. Den er nærmest uhyggelig med de to kraftkarle ude på kanterne og så nogle angribere, der godt ved, hvor målet står, siger FCN-træner Kasper Hjulmand til Aarhus Stiftstidende og fortsætter:

– Og det er ikke kun Graulund og Larsen, jeg snakker om. Jeg har også været meget imponeret af unge Aron Johannsson i denne sæson.

Nu svarer AGF-cheftræner, Peter Sørensen, så igen på roserne fra Farum-klubben.

– Det er nok den klub, der har den mest rendyrkede stil og som er mest loyal mod deres koncept. Det er tydeligt, at de træner meget i det, og ser man bort fra nogle startproblemer, så er de rigtig dygtige til at holde fast i det uanset hvordan det går i kampene, siger Sørensen til Ekstra Bladet.

De to trænere lægger altså ikke skjul på, hvor modstanderholdets styrker er. Om de så har luret svaghederne, vil kampen i morgen vise. Opgøret mellem ligaens nummer 2 og 4 har kickoff kl 17.30 på NRGi Park.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here