Her til aften blev de sidste kampe afviklet i DBU Pokalens tredje spillerunde, og dermed er de 16 hold til ottendedelsfinalerne fundet. Kampene spilles d. 25-27. oktober, og lavest rangerede eller først trukne, i tilfælde af divisionslighed, hold får hjemmebanefordel. Der trækkes lod på fredag kl 12.00.

Dette er efterårets næstsidste spillerunde, hvor derudover den kommende runde kun mangler kvartfinalerne. Efter jul venter semifinalerne, som afvikles både ude og hjemme og finalen.

Superligaen:
FCK
Brøndby
Sønderjyske
FC Nordsjælland
FC Midtjylland
Silkeborg
HB Køge
AC Horsens

1. division:

Vejle Boldklub Kolding
Viborg
FC Roskilde
Hobro
Fredericia

2. division
Næsby
Herlev

Foto: AGFFodbold.dk

26 KOMMENTARER

  1. næsby ville da heller ikke være dårligt, dog tror jeg ikke vi er så heldige, det bliver sikkert Brøndby og FCK der får disse to 2. div. hold!

  2. AGF har det med at undervurdere dårlige klubber såsom Herlev.. jeg ser faktisk at AGF vil have større mulighed for at gå videre vis de møder Vejle Boldklub Kolding eller FC Roskilde

  3. Med 8 superligamodstandere og 7 fra andre divisioner, så er oddsene i hvert fald i mod os for at få et “dårligere” hold.

  4. Kan være det lyder en smugle langt ude, men så faktisk gerne vi løb ind i FCK allerede nu, da de har tradition for at skide på pokalen indtil de når langt nok. Det så vi bl.a. med deres nederlag sidste år til AC Horsens på hjemmebane, hvor de stillede med et komplet b-hold. De har med garanti langt større fokus på Europa League og på den baggrund kunne det godt tænkes at de ville sparre end lang række profiler.

    • Ideen er god nok, problemet er bare, at de har fået ny træner, som måske prioriterer anderledes.. Men det kunne nu være fedt med en ekstra af de store kampe, uanset hvordan det så end måtte gå :)

  5. AGF får jo KUN hjemmebane, hvis de trækker FCK eftersom dårligste hold får hjemmebane, og det er kun FCK der er bedre end AGF i tabellerne…

  6. Hvis to hold fra samme række trækkes mod hinanden, så er det først trukne hold på hjemmebane. Man ser ikke på placeringerne i rækken. Ellers kunne FCK heller ikke have mødt ACH hjemme sidste efterår.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here