Landstræner Morten Olsen valgte noget overraskende at udtage Martin Jørgensen til landskampen mod Norge for et par uger siden på trods af, at midtbanespilleren ellers havde sagt farvel til landsholdsfodbold. Men noget tyder på, at Jørgensen har skiftet mening. Morten Olsen har i hvert fald endnu en gang valgt at udtage den rutinerede AGF’er.

Martin Jørgensen er nemlig med i den netop udtagne trup til landskampene mod Cypern og Portugal. Noget overraskende er han foretrukket frem for anfører Christian Poulsen, som dog stadig har chancen for at komme med, da Olsen fortsat mangler at udtage 3 spillere til truppen. Et par af de spillere kan meget vel være til forreste geled, og et af emnerne skulle eftersigende være AGF’s angriber Søren Larsen.

 

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here