Der er et vaskeægte topopgør i vente på søndag, hvor AGF besøger Parken og FC København. Midtbanespilleren Hjalte Bo Nørregaard er efterhånden kampklar oven på en skade, og han kan derfor muligvis få sin ligadebut i mod sin tidligere arbejdsgiver.

– Det bliver på samme tid underligt, sjovt og skønt. Det er jo et sted, jeg har gode minder fra, og hvor jeg har tilbragt meget tid, så det bliver specielt at være på den anden side, men også dejligt at være tilbage og møde tidligere holdkammerater, siger Hjalte Nørregaard til agffodbold.dk

Ex-FCK’eren erkender, at AGF skal ramme dagen, for at få noget med hjem til Aarhus.

– Det handler ganske enkelt om at ramme dagen. At være 100 procent koncentreret og gå hårdt ind i alle duellerne. Vi skal matche dem fysisk og sidde hårdt på dem, så de ikke føler, at deres spil kører. Samtidig skal vi også turde spille fodbold – tro på egne evner og have modet til at spille os ud af det første pres, de forsøger at lægge, siger midtbanespilleren og tilføjer:

– Sidst men ikke mindst skal vi være effektive, når chancerne byder sig. Jeg er sikker på, at vi nok skal komme frem til chancer – og dem, vi får, skal udnyttes.

Skulle det lykkes AGF at vinde i Parken, vil det være FCK’s første nederlag på hjemmebane i 28 superligakampe.

 

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here