I dag var der lodtrækning til 1/8-delsfinalerne af DBU Pokalen, og opad bowlen kom fusionsklubben VB Kolding fra 1. division, hvilket altså betyder at AGF skal spille på udebane.

– Det bliver spændende. Holdet er ikke blevet forstærket økonomisk af at få Kolding med i navnet, men der er sket noget på det sportslige plan. De er bedre, end da vi mødte dem sidste år. De har fået skåret holdet til, og de har fået et koncept de spiller ud fra. Så har de fået nogle nye spillere, der har forstærket holdet, fortæller Peter Sørensen til Århus Stiftstidende.

Dagens lodtrækning bød på følgende opgør:

Hobro – Sønderjyske
Herlev IF – AC Horsens
VB Kolding – AGF
Roskilde – HB Køge
FC Nordsjælland – FC Midtjylland
Næsby – Silkeborg
FC København – Brøndby
Fredericia – Viborg

Kampene afvikles mellem d. 25.-27. oktober.

1 KOMMENTAR

  1. Nice!
    Et hold vi skal og bør slå – selvom det vel bliver “Årets kamp” dernede.
    Men alligevel: Lige nu ser VBK jo ud til at skulle blande sig sig en lille bitte smule i oprykningen så med lidt held vil deres fokus være på divisionen frem for pokalen. Derfor skal vi også videre. End of story. Jeg glæder mig forøvrigt til et gensyn med deres flotte, intime stadion.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here