På søndag kl. 18.00 venter der AGF en kæmpe opgave, når man skal møde de forsvarende danske mestre FC København på udebane. FCK har vundet kun sat point til i en enkelt kamp hidtil, og derfor er AGF forberedte på hvordan opgaven skal gribes an:

– Vi ved, at det bliver en svær kamp mod et rigtig stærkt hold. Men vi har ikke rigtig noget at tabe, og jeg tror på, at vi kan få noget med hjem. Vi er ret godt kørende, og vi har en chance for at få point med hjem.

– Vi spiller ude mod det bedste hold i Danmark, så vi skal spille meget disciplineret, fortæller Stephan Petersen til AGFFodbold.dk.

5 KOMMENTARER

  1. Meget dårligt skrevet og sikke en ævl…

    ” Men vi har ikke rigtig noget at tabe, og jeg tror på, at vi kan få noget med hjem. Vi er ret godt kørende, og vi har en chance for at få point med hjem.”

    der bliver sagt det samme på 3 forskellige måder… Syntes der er nogle sportsfolk ( For det meste fodblodspillere) der godt kunne trænge til et kursus i hvordan man formulere sig på en god måde og ordenlig måde. DET ER PINLIGT….

  2. Så lad vær at brug din tid på at læse det, utroligt med negative personer, der altid skal ud med deres gylle på de her sider.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here