Den tidligere AGF-spiller og assistenttræner Stig Tøfting løfter hatten for det arbejde Peter Sørensen har gjort med AGF-holdet, og mener organisationen er styrket markant:

– Der er virkelig bund i holdet, og han har i den grad fået den defensive organisation på plads. Et godt eksempel er sejren over FC Nordsjælland, hvor AGF bestemt ikke spillede fremragende, men hvor de havde evnen til at forsvare en 1-0-føring hele vejen hjem. Det er klasse – og det skal et hold også kunne, skriver Stig Tøfting i Ekstra Bladet.

Han peger især på vigtigheden af de rutinerede spillere, hvor de alle har spillet på et højt niveau hidtil i denne sæson.

– Jeg synes det er fedt og klogt af Peter Sørensen. Hos ham får man ikke chancen, fordi man er ung, men fordi man er god. Det, synes jeg, er konge. Kig da for helvede på kvaliteten hos spillerne i stedet for dåbsattesten.

3 KOMMENTARER

  1. “- Jeg synes det er fedt og klogt af Peter Sørensen. Hos ham får man ikke chancen, fordi man er ung, men fordi man er god. Det, synes jeg, er konge. Kig da for helvede på kvaliteten hos spillerne i stedet for dåbsattesten.”

    Tja, vi kan jo håbe på, at MJ, Berg, Graulund og Atle ikke stopper på samme tid. For så står vi pludselig og skal have spillet et kvart hold ind.

    • Mon ikke det er planen at Hjalte gerne skulle overtage for MJ? Og Aron for Graulund? Med mindre de har kig på andre spillere selvfølgelig.. Så er det kun 2 spillere hehe Men stadig..

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here