Dame N’Doye kunne let bringe FCK i front, da han satte panden på et indlæg og headede bolden i kassen uden at blive presset af en eneste AGF’er, da hans direkte modstander Atle Roar Håland blot kunne se til:

– Det starter med at vi mister bolden, og herefter er en mand i undertal på midten. N’Doye løber frem, og jeg løber med, men han skifter så retning og trækker tilbage. Det burde jeg have vist, siger Håland til bold.dk.

– Det var det første område der var mest nærliggende at løbe i, men jeg burde have læst den. Det er jeg skuffet over, at jeg ikke gør.

2 KOMMENTARER

  1. Når man ellers gør det så godt, så gør det sgu ikke så meget med en lille fejl i ny og næ – især når den egentlige fejl blev gjort længere fremme på banen…

  2. Vil nu også i højere grad sige at det er Kure der smider en dum bold væk som er skyld i at FCK kommer i overtal. Men godt at se at Håland tager ansvar!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here