Martin Jørgensen bliver ikke den eneste AGF’er der støder til landsholdslejren i den kommende uge. Landstræner Morten Olsen har valgt at udtage angriberen Søren Larsen til de to vigtige landskampe – det bekræfter spilleren selv efter dagens kamp:

– Jeg er lidt overrasket. Landsholdet har ikke fyldt meget i min tanker. Jeg har været tvunget til at tage stilling til det pga. medierne, og egentlig har det været forstyrende, fortæller Søren Larsen til Ekstra Bladet, og uddyber:

– Men jeg er selvfølgelig glad og stolt. Jeg skal lige synke den nyhed. Jeg har brugt meget tid på at spekulere over, at det måske var slut med landsholdet for mit vedkommende. I min egen lille tidsplan havde jeg måske have håbet på at komme med til foråret.

9 KOMMENTARER

  1. Fordi der altid er risiko for skader og den slags i landskampe + træninger.
    Havde han været et ungt salgsobjekt, havde det været mere interessant for os :)

  2. Enig.. Skræmmende der ikke er bedre angriber i Danmark at Søren Skal med.. Misforstå mig ikke, jeg er stor AGF fan og vild med Søren Larsen. Han har dog ikke været prangende de sidste par kampe.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here