AGF’s engelske venstreback, Adam Eckersley, er ikke overrasket over, at AGF efter en tredjedel af sæsonen, er at finde i toppen af Superligatabellen. Eckersley mener, at truppen er til det.

– Det overrasker mig egentlig ikke, for da jeg forlod Horsens vidste jeg, at jeg kom til en god klub. Vi har truppen og vi har spillerne til at være placeret hvor vi er i ligaen, siger Adam Eckersley til bold.dk.

Han påpeger også sommerens indkøb som en spændende faktor for videre udvikling.

– Vi fik et par nye spillere i sommerpausen, og jo længere tid vi spiller sammen som hold, jo bedre bliver vi. Så jeg synes at fremtidsudsigterne her er rigtig gode, AGF går en lys fremtid i møde.

 

4 KOMMENTARER

  1. Holdet har fået sig en fin struktur i det defensive – selv FCK måtte uanset et overtag i spillet anstrege sig til det ypperste for at få scoret deres enlige mål. Holdet har et udmærket angreb og uforløst angrebsmæssig potentiale i Stephan og Aron, og jeg glæder mig meget til at se disse to lynhurtige angribere folde sig ud i fuldt flor – alt andet lige må vi nu, hvor VFF ikke længere er i Superligaen, bede Keld Holm omskrive lidt i sit fadervor og erstatte “fri os for det onde” med “fri os for skader”.

  2. Jeg tror nok at det skal forstås på den måde, at i en AGF-optik har “det onde” traditionelt set været VFF – eftersom de ikke er i Superligaen må det største onde nu være skader…

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here