Anders Kure var for blot tredje gang i denne sæson at finde i startopstillingen, da AGF spillede mod FCK på udebane i weekenden. Det vakte glæde hos den blonde AGF’er, der håber på mere spilletid fremover:

– Det var rigtig dejligt. Jeg vil selvfølgelig spille så meget som jeg overhovedet kan, og at det lige var dén kamp jeg skulle spille fra start synes jeg var super fedt, så det håber jeg der kommer mere af, fortæller Anders Kure til KanalSport.dk.

Forsvarsspilleren døjede i sidste sæson med en beskadiget akillesscene, men han mærker ingen problemer nu.

– Jeg er lidt øm efter kampen, men ellers er der ikke noget. Jeg synes der er godt styr på det, og jeg spillede hele kampen forleden uden problemer, så det skulle meget gerne være i orden.

4 KOMMENTARER

  1. Jeg kan rigtig godt lide Kure, men realistisk set er og bliver han vel fjerdevalg, når alle er skadefri. Det er kun i kampe, hvor han skal ind og spille mand-mand – og Howard ikke er til rådighed – at han vil blive brugt.
    Men bevis gerne jeg tager fejl, Kure!

  2. nej kure, det håber vi andre ikke !
    Han er den sidste af det gamle “Taber” agf hold, han har ingen fremtid på holdet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here