Man lærer af sine fejl – og det gælder åbenbart også i AGF. Her er der ingen snak om medaljer eller europæisk fodbold, og AGF’s spydspids Peter Graulund afviser da også at drømme om Champions League-kvalifikation via. sølvmedaljer i ligaen:

– Nej, det gør jeg ikke. Det virker ikke realistisk. Når vi er kommet et stykke ind i foråret, kan det selvfølgelig være, man kan begynde at se på det, men det er ikke en ambition at komme i Champions League, siger den 35-årige angriber, der da også først skal blive enig med sportschef Brian Steen Nielsen om en kontraktforlængelse næste sommer, hvis det skulle blive aktuelt, fortæller Peter Graulund til Ekstra Bladet.

Selvom angriberen ikke tænker på Champions League, så vælger han stadig at glæde sig over den fantastisk flotte sæsonåbning:

– Vi skal da glæde os over, at det går godt. AaB og Horsens var også glade, da de åbnede sæsonen med sejre og lå i toppen. Men vi ved jo også, at man med to nederlag kan ryge fra 3. pladsen til 8. pladsen. Så det handler bare om at klø på og ikke tage noget for givet, siger Graulund.

2 KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here