Adam Eckersley har spillet fuld tid indtil videre for AGF i denne sæson, og har leveret stabile indsatser hele vejen igennem. Kontrakten med AGF udløber til sommer, men englænderen afslører at en forlængelse er under opsejling:

– Lige nu fokuserer jeg bare på at spille for AGF. Jeg er virkelig glad lige nu, og jeg elsker byen. Jeg spiller for en fantastisk klub, og jeg har netop modtaget et tilbud om en ny kontrakt, så det skal jeg vende med min agent og kæreste og så må vi se hvor det ender, fortæller Adam Eckersley til KanalSport.dk.

Se resten af Eckersley-indslaget her, hvor også Peter Sørensen udtaler sig.

5 KOMMENTARER

  1. Enig med de fleste her. Med de habile og stabile præstationer, Eckersley har leveret i dette efterår, skal der helt klart forlænges. Jeg er med udtalelsen fra netop Eckersley heller ikke i tvivl om, at han spiller fodbold i Aarhus i de næste par år også.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here