Martin Jørgensen fyldte i går 36 år, men han er på ingen måde færdig som fodboldspiller. Det understreges af at Per Frimann har valgt AGF-profilen som sæsonens hidtil største overraskelse:

– Martin Jørgensen. Jeg vidste jo godt, at han ville kunne gøre det, for han er en klassespiller, men jeg har været meget imponeret af, hvor dominerende han har været rent taktisk i sin nye rolle som en slags Pirlo foran forsvaret. AGF har brugt ham rigtigt, for fra den position har han kunnet styre det spil, som han er så bevidst om. Se hvordan han trak tempoet ud af kampen mod FCK i søndags. Og det var endda ikke en af hans bedste kampe. Han har vist kæmpeniveau i nogle andre opgør, fortæller Per Frimann i Tipsbladet.

Den rutinerede AGF’er er netop nu på Cypern, hvor han i aften måske vil få sin landskamp nummer 101.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here