Martin Jørgensen kunne i dag tilføje endnu en landskamp til samlingen, da han fik de sidste 25 minutter på banen i Cypern. Den 36-årige midtbanespiller kom ind for at være med til at køre sejren hjem, og som sagt som gjort:

– Det var en kamp hvor vi var kommet lidt for langt ned i tempo og så er det svært at komme op igen. De lugtede blod i anden halvleg, så jeg kom ind for at stabilisere lidt, og da Christian Poulsen kom ind senere fik vi bedre styr på den, og så var der ingen fare på færde, fortalte Martin Jørgensen efter kampen til Canal 9.

Danmark startede som lyn og torden, men efter den første halve time gik luften lidt af ballonen, men alligevel var AGF’eren meget tilfreds med kampens resultat:

– Ja, hvis vi kunne skrive 4-1 inden kampen, så tror jeg vi alle havde gjort det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here