I aften spiller Danmark en vigtig kamp, der meget vel kan afgøre hvorvidt man kommer med til EM-slutrunden til sommer. Både Martin Jørgensen og Søren Larsen er valgt til at sidde på bænken, og har dermed presset sig flere af deres direkte konkurrenter.

Jesper Christiansen, Jakob Poulsen, Nicolai Jørgensen, Jesper Juelsgaard og Mads Junker er sendt op på tribunen til dagens kamp, mens Stephan Andersen, Michael Silberbauer, Bo Svensson, Christian Poulsen og Lasse Schöne sidder på bænken sammen med de to AGF’ere.

Danmark stiller således op:

Thomas Sørensen – Lars Jacobsen, Simon Kjær, Andreas Bjelland, Simon Poulsen – William Kvist, Christian Eriksen, Niki Zimling – Dennis Rommedahl, Nicklas Bendtner, Michael Krohn-Dehli.

Kampen sendes 20.30 på Canal9, hvor AGF’s cheftræner Peter Sørensen vil være medkommentator.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here