Det danske landshold befinder sig netop nu på Cypern, hvor man i aften skal spille en altafgørende puljekamp. En sejr vil sikrer landsholdet videre deltagelse i EM-kvalen, og det betyder at man minimum er garanteret playoff-kampe. AGF’s Søren Larsen er med i truppen på et af de yderste mandater, men angrebskollegaen mener alligevel at den høje angriber kan komme til at gøre en forskel:

– Han kan komme til at gøre den sidste forskel. Han er uortofoks, og så er han uhyggeligt giftig i feltet. Han har fået sin spilleglæde og lyst tilbage efter to forfærdelige år. Nu har han holdkammerater, trænere og fans, der værdsætter ham, og så vokser selvtilliden, fortæller Peter Graulund til Ekstra Bladet.

– Det gode ved Søren er, at han er en holdspiller. Så det ville da være fantastisk, også for AGF, hvis han kom til at gøre en forskel på Cypern, siger Peter Graulund.

Foto: Ole Nielsen / AGFFodbold.dk

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here