Emil Ousager skiftede i sommerpausen fra OB til AGF, og den unge reservemålmand er faldet godt til på Fredensvang. Han er glad på trods af bænkepladsen og føler sig godt tilpas:

– Det går rigtigt fint. Er faldet godt til her ovre, det er vel heller ikke så underligt, når folk har taget imod mig med åbne arme. Set i det store perspektiv er der ingen tvivl om, at dette var det rette klubskifte for mig. Selv om jeg ikke lige vogter målet pt. så ser klubben og jeg dette som en investering, chancen skal nok komme igen. Beviste jo i mine 3 kampe, at jeg sagtens kan begå mig på dette niveau, fortæller Emil Ousager til Pro11.dk.

Målmanden forventer at være Peter Sørensens førstevalg indenfor det kommende år, og det mener han selv er realistisk:

– Ja, den skal byde på masser af førsteholdsbold. Om et år spiller jeg fast, det er mit mål og bestemt ikke et urealistisk mål. Her i klubben belønnes hård træning, og har jo en treårig kontrakt, så ja, min fremtid er som førstemålmand i AGF – i hvert fald indtil videre, så må vi jo se hvad fremtiden bringer.

4 KOMMENTARER

  1. Jeg tvivler ærlig talt. Steffen Rasmussen har stået helt kanon i dette efterår samtidig med, at han bærer anførerbindet. Det er ikke lige til for EO at slå ham af.

    Og jeg føler mig sikker på, at netop den øgede konkurrence er årsagen til Staff’s forbedret spil.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here