Søren Larsen er bekendt med sin rolle på det danske landshold, der i aften spiller mod Cypern. Han er med som joker, og kommer næppe i aktion med mindre det brænder på, og Danmark mangler det afgørende mål mod slutningen af kampen.

– Forhåbentligt får jeg en stille og rolig fredag på bænken, hvor jeg kan sidde og se 90 minutters god fodbold, for så betyder det, at vi spiller godt og der ikke er panik, og vi kører den sikkert hjem, fortæller Søren Larsen til Sporten.dk.

Men håber angriberen ikke på spilletid?

– Jo, men jeg sidder jo ikke og håber, at det går dårligt. Det er altså landsholdet det her, og det er større end en selv, siger Søren Larsen.

Læs resten af interviewet med jokeren Søren Larsen hos Sporten.dk.

3 KOMMENTARER

  1. Den udtalelse er da næsten for sympatisk, Larsen. Hvor er vildskaben og troen på, at du kan gøre en forskel? :)

  2. Jeg synes sgu det er en meget fed holdning at have. “Ingen over klubben!”, som vi jo selv synger. Alt respekt for det, men kunne helt sikkert være godt for ham at komme ind og få lidt spilletid mod Cypern mm: :-)

  3. Det kunne vel trods alt være federe at starte på banen og lave det afgørende. Men en meget sympatisk udtalelse. Fint Søren!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here