I den kommende uge vil den 21-årige Brann-spiller, Bjarte Haugsdal, være at finde på Fredensvang, hvor han vil træne med A-truppen. Bjarte Haugsdal beskrives som en offensiv indstillet spiller, der er fysisk stærk og hurtig. Han han husere både i angrebet og på kanten.

– Jeg er blevet gjort opmærksom på Bjarte af min gode ven Stig Lillejord, og vi har valgt at se ham nærmere an i denne uge, hvor vi også har en reserveholdskamp (mod FC Midtjylland, red.), han kan deltage i, siger sportschef Brian Steen Nielsen til agffodbold.dk.

Haugsdal har tidligere optrådt for diverse norske ungdomslandshold, hvor han i alt står noteret 11 kampe og en enkelt scoring. Han var i 2010 udlånt til 1. divisions-klubben Løv-Ham, og kontrakten med Brann udløber ved årsskiftet.

Foto: www.lov-ham.no

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here